Головна Новини Зірки персона Демі Мур здивувала розкішним образом на червоній доріжці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Демі Мур здивувала розкішним образом на червоній доріжці (ФОТО)

Американська актриса Демі Мур з'явилася на церемонії вручення Fashion Awards 2021, яка проходила у Лондоні

30 листопада 2021, 17:25
Поділіться публікацією:

Відома актриса, зірка фільмів "Солдат Джейн" та "Кохання наосліп" Демі Мур, яка нещодавно відзначила своє 59-річчя, з'явилася в розкішному вбранні на червоній доріжці церемонії Fashion Awards 2021, яка проходила у столиці Великобританії.

Демі Мур здивувала розкішним образом на червоній доріжці (ФОТО)

Демі Мур / Фото: @demimoore

Колишня дружина Брюса Вілліса показала всім, що знаходиться у чудовій формі. Для заходу вона обрала сукню-омбре італійського бренду Fendi чорного кольору, прикрашеного кристалами та довгим прозорим шлейфом. Наряд із відкритими плечима Демі Мур доповнила шкіряними рукавичками, чорними туфлями на підборах та клатчем. Волосся голлівудська знаменитість розпустила і зробила легкий макіяж.

На обличчі 59-річної актриси практично немає зморшок, тому багато шанувальників почали підозрювати її у пластиці.

До речі, Демі Мур не лише стала гостей церемонії, а й піднялася на сцену, щоб вручити нагороду Leader of Change Creativity англійському модельєру Кіму Джонсу

Нагадаємо, що 58-річна голлівудська красуня, зірка фільмів "Сімейка Джонсів" та "Без вади" Демі Мур продемонструвала фігуру в чорному купальнику, захопивши своїх фоловерів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 34-річна українська артистка Настя Каменських активно веде соціальні мережі та любить приміряти різні образи, радуючи шанувальників новими кадрами. Нещодавно знаменитість опублікувала в Instagram знімок, показавши стильний look. На фотографії вона позує у шкіряній сукні чорного кольору, яка ідеально підкреслила принади її фігури.

Читайте також, що українська співачка Тіна Кароль прогулялася столицею України у сукні-смокінгу від російського бренду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини