Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес з новою зачіскою прикрасила обкладинку Rolling Stone (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес з новою зачіскою прикрасила обкладинку Rolling Stone (ФОТО)

Американська знаменитість Дженніфер Лопес з новою зачіскою та в зухвалих образах знялася для обкладинки журналу Rolling Stone

9 лютого 2022, 11:50
Поділіться публікацією:

52-річна голлівудська красуня, актриса Дженніфер Лопес стала зіркою нового випуску американського журналу Rolling Stone, де знялася в зухвалих вбраннях та з новою зачіскою.

Дженніфер Лопес з новою зачіскою прикрасила обкладинку Rolling Stone (ФОТО)

Дженніфер Лопес / Фото: @jlo

Популярна акторка позувала у пікантному образі з колекції Balmain весна-літо 2022, який доповнила браслетами Elsa Peretti x Tiffany & Co. та сережки Jennifer Fisher. До речі, боді-блейзери зараз у моді, і версія, яку обрала Джей Ло, відповідає всім вимогам: від глибокого вирізу та гострих лацканів до атласного оздоблення. Також знаменитість продемонструвала свою нову зачіску – коротке каре.

В інтерв'ю виданню, Лопес розповіла про фільм "Вийду за тебе", в якому знялася разом з актором Оуеном Вілсоном та колумбійським співаком Малумою. А також відповіла на запитання щодо її стосунків з Беном Аффлеком.

"Я не багато говоритиму про це. Ми обоє подорослішали. У мене є другий шанс на справжнє кохання. Як я вже сказала, ми багато чого навчилися. Ми знаємо, що реально, а що ні. Все змінилося. Але я намагаюся не говорити надто багато", – сказала Дженніфер.

Дженніфер Лопес з новою зачіскою прикрасила обкладинку Rolling Stone (ФОТО) - фото 2
Дженніфер Лопес з новою зачіскою прикрасила обкладинку Rolling Stone (ФОТО) - фото 3
Дженніфер Лопес з новою зачіскою прикрасила обкладинку Rolling Stone (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, американська актриса, зірка фільму "Почни спочатку" Дженніфер Лопес виступила на шоу The Voice у шикарному вбранні від українського дизайнера

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Дженніфер Лопес відповіла на запитання, чи хоче офіційно одружитися вчетверте.

Читайте також, що голлівудську знаменитість Дженніфер Лопес звинуватили у зловживанні ботоксом. Але зірка не мовчала і відповіла хейтремам. Актриса заявила, що жодного разу не робила "ін'єкції краси" та жодних операцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини