Головна Новини Зірки персона Джей Ло зняли на прогулянці з Беном Аффлеком (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Джей Ло зняли на прогулянці з Беном Аффлеком (ФОТО)

Американська виконавиця та актриса Дженніфер Лопес прогулялася Лос-Анджелесом з дітьми та Беном Аффлеком

31 грудня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

52-річна американська актриса Дженніфер Лопес потрапила в об'єктив папараці, коли прогулювалася Лос-Анджелесом зі своїми дітьми та коханим Беном Аффлеком.

Джей Ло зняли на прогулянці з Беном Аффлеком (ФОТО)

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек / Фото: REUTERS

Як повідомляє видання The Daily Mail, зіркова пара намагається якнайбільше часу проводити разом, тому днями Джей Ло вирушила на шопінг, взявши з собою близнюків — 13-річних Макса та Еммі, а також свого бойфренда Бена Аффлека. Після походу магазинами знаменитості пообідали в ресторані готелю Hotel Bel-Air.

Для прогулянки зірка "Стриптизерш" обрала чорні широкі штани та двобортний стильний тренч. Свій образ Дженніфер Лопес доповнила чорними черевиками на підошві та сумочкою французького бренду Hermes. Волосся акторка зібрала в пучок, зробила легкий макіяж, але обличчя приховала за захисною маскою.

Коханий актриси Бен Аффлек був у чорних штанах, синій сорочці та бежевому кардигані з товстими ґудзиками, а зверху надів коротке пальто такого ж відтінку.

Джей Ло зняли на прогулянці з Беном Аффлеком (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що після розриву заручин із баскетболістом Алексом Родрігесом у 2021 році, актриса Дженніфер Лопес відновила романтичні стосунки з Беном Аффлеком, що стало повним сюрпризом для всіх. Річ у тому, що 2003 року пара збиралася одружитися, але з невідомих причин розлучилася. Тепер, зважаючи на все, знаменитостям добре разом, і вони не приховують своїх почуттів один до одного.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна актриса Дженніфер Лопес зазначила, що попри невдалий досвід у попередніх шлюбах, вона вірить у кохання та згодна піти під вінець вчетверте.

Читайте також, що Дженніфер Лопес одягла сукню від українського дизайнера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини