Головна Новини Зірки персона Джонні Депп у ковбойському стилі «засвітився» в Римі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонні Депп у ковбойському стилі «засвітився» в Римі (ФОТО)

Голлівудський актор, зірка фільмів «Пірати Карибського моря» Джонні Депп з'явився в Римі на кінофестивалі

19 жовтня 2021, 18:10 comments1236
Поділіться публікацією:

58-річний красень, зірка фільмів "Турист" і "Пірати Карибського моря" Джонні Депп зараз рідко з'являється на світських заходах. Але днями він "засвітився" на кінофестивалі в Римі, де відбулася прем'єра мультсеріалу "Тупики", де він озвучив одного з персонажів.

Джонні Депп у ковбойському стилі «засвітився» в Римі (ФОТО)

Джонні Депп / Фото: depositphotos.com

Днем на червоній доріжці голлівудський актор з'явився у звичному "ковбойському" образі: чорних джинсах, світло-коричневій шкіряній куртці, білій сорочці та жилетці, а свій образ доповнив банданою, чорним капелюхом, черевиками й різними фенечками на шиї та руці.

Увечері того ж дня зірка "Піратів Карибського моря" з'явився перед камерами в чорному луці, який складався з сорочки з білою вишивкою, шкіряних штанів, капелюха й хустки-куфії. Черевики на акторі були ті ж, що і вдень.

Джонні Депп у ковбойському стилі «засвітився» в Римі (ФОТО) - фото 2
Джонні Депп у ковбойському стилі «засвітився» в Римі (ФОТО) - фото 3
(Фото: Stefania M. D'Alessandro | Getty Images)


До слова, Джонні Деппа зараз бойкотують у Голлівуді через його скандальне розлучення з Ембер Херд. Актора не запрошують у фільми, і він рідко з'являється на публіці, але він не упускає руки, адже мільйони фанатів з усього світу як і раніше не дають йому проходу і всіляко підтримують його творчість.

Нагадаємо, в мережі з'явилася фотографія, як голлівудський актор Джонні Депп виглядав в 90-і роки. І шанувальники зазначили, що з роками він стає тільки гарнішим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 21-річна дочка Джонні Деппа вперше прикрасила обкладинку російської версії модного журналу Elle. Дівчина знялася у яскравих вбраннях від модного будинку Chanel.

Читайте також, популярна актриса, зірка фільмів "Гаррі Поттер" Емма Уотсон підкорила своїм "весільним" вбранням, в якому вперше за два роки вийшла на червону доріжку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини