Головна Новини Зірки персона Кайлі Дженнер стала мамою вдруге (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кайлі Дженнер стала мамою вдруге (ФОТО)

Американська модель Кайлі Дженнер та її коханий Тревіс Скотт вдруге стали батьками: у пари з'явився син

9 лютого 2022, 10:40
Поділіться публікацією:

У "містичну" дату — 02.02.2022 року американська знаменитість Кайлі Дженнер стала мамою вдруге. Про цю радісну подію модель повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши чорно-білу фотографію.

Кайлі Дженнер стала мамою вдруге (ФОТО)

Кайлі Дженнер / Фото: @kyliejenner

На кадрі показано ручку новонародженого, яку тримає Скотт. Судячи з блакитного серця, яке Кайлі додала до публікації, у пари народився син. Наразі жодних подробиць цієї події не розголошують. Батьків уже встигли привітати зіркові друзі та родичі. У коментарях до публікації Кім Кардашьян теж додала блакитне серце, а Кортні Кардашьян написала: "Мама двох життів".

Кайлі Дженнер стала мамою вдруге (ФОТО) - фото 2

Інші фоловери також приєдналися до привітань і побажали малюкові щастя: "Вітаємо вашу родину", "Ох вже ця маленька ручка", "Вітаємо, дуже за вас раді", "Маленьке янголятко", — йдеться у коментарях.

До речі, Кайлі Дженнер і її коханий Тревіс Скотт зустрічаються вже чотири роки, але не раз розходилися та мирилися. Але, попри це, завжди мирно виховували свою спільну доньку Стормі, якій нещодавно виповнилося 4 роки.

Нагадаємо, американська знаменитість Кайлі Дженнер любить хвалитися своїми пишними формами, тому часто публікує у мережі відверті знімки. Але її новий кадр справив справжній фурор.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у серпні 2021 року популярна акторка, зірка "Месників" Скарлетт Йоханссон стала мамою вдруге. У знаменитості народився син, якого вони із чоловіком назвали Космо.

Читайте також, що 35-річна актриса, зірка фільмів "Аквамен" і "Божевільна їзда" Ембер Херд несподівано оголосила, що стала мамою. Повідомляється, що дитину колишньої дружини Джонні Деппа народила сурогатна мати після того, як зірка "Аквамена" дізналася, що не зможе самостійно виносити малюка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини