Головна Новини Зірки персона Корсет і панчохи: Біллі Айліш поділилася відвертими знімками (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Корсет і панчохи: Біллі Айліш поділилася відвертими знімками (ФОТО)

Американська поп-виконавиця вперше знялася для обкладинки журналу не в звичному мішкуватому одязі

2 травня 2021, 21:26 comments2144
Поділіться публікацією:

Шанувальники творчості відомої співачки Біллі Айліш у захваті. 2 травня виконавиця поділилася в Мережі досить пікантними знімками із фотосесії для модного британського журналу Vogue. Кардинальна зміна в іміджі кумира здивувала багатьох.

Корсет і панчохи: Біллі Айліш поділилася відвертими знімками (ФОТО)

Біллі Айліш здивувала фанатів відвертою фотосесією. Фото: Vogue

Вся фотосесія виконана в бежево-рожевих тонах. На кожному зі зніміків Біллі Айліш одягнена в різні наряди, проте всі вони, так чи інакше, вельми відверті.

Корсети із глибоким декольте підкреслюють груди 19-річної співачки, а колготи і панчохи, в яких вона позує на фото, візуально подовжують і без того вражаючі ноги. Зрозуміло, привертає до себе увагу ідеальний блонд — що кардинально відрізняється від колишніх кольорових пасм виконавиці.

При цьому в цілому представлений образ Біллі Айліш коливається десь на тонкій грані між іконою моди Мерилін Монро і зіркою поп-естради Леді Гагою.

Корсет і панчохи: Біллі Айліш поділилася відвертими знімками (ФОТО) - фото 2
Корсет і панчохи: Біллі Айліш поділилася відвертими знімками (ФОТО) - фото 3
Корсет і панчохи: Біллі Айліш поділилася відвертими знімками (ФОТО) - фото 4
Корсет і панчохи: Біллі Айліш поділилася відвертими знімками (ФОТО) - фото 5

Судячи з обкладинки, інтерв'ю співачки для Vogue широкий загал побачить у червні 2021 року. Заголовок статті звучить як "Це все про те, що змушує вас почувати себе добре", що досить інтригуюче.

Особливих коментарів із приводу своєї фотосесії співачка в особистому Instagram-блозі не давала. Винятком став лише останній опублікований Біллі знімок, де вона позує в чорному корсеті. Виконавиця зазначає, що їй подобаються ці фото, і закликає шанувальників втілювати бажане в життя, не звертаючи уваги на будь-які перешкоди.

"Ти виглядаєш прекрасно!", "Повітря мені", "Хтось повинен об'їхати людей і допомогти підняти їм щелепи з підлоги", "Де поділася моя гетеросексуальність?", "Королева" — тисячі шанувальників з усього світу, не стримуючись у виразах, висловлюють своє захоплення від побачених фотографій Біллі Айліш.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, якими кардинальними змінами іміджу українців здивувала зірка "Кварталу 95" Олена Кравець.

Також на порталі ви можете дізнатися, про яке зцілення відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі нещодавно розповіла фанатам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини