Головна Новини Зірки персона Олена Кравець здивувала кардинальною зміною іміджу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Кравець здивувала кардинальною зміною іміджу (ФОТО)

Українська актриса, зірка «Жіночого кварталу» Олена Кравець здивувала шанувальників зміною зачіски

29 квітня 2021, 23:10 comments1260
Поділіться публікацією:

44-річна відома актриса, зірка "Кварталу 95" та "Жіночого кварталу" Олена Кравець вирішила оновити свій імідж і змінила зачіску.

Олена Кравець здивувала кардинальною зміною іміджу (ФОТО)

Олена Кравець / фото: instagram.com/zhvl_official

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька фотографій, демонструючи свій новий образ. Олена коротко підстригла волосся і зробила собі чубчик. Артистка зазначила, що захотіла змін і піддалася впливу весняної погоди.

"А я підстриглася! Психанула, як то кажуть!). Дуже вже захотілося змін! ", — підписала Кравець свою публікацію.

Відзначимо, що зірка "Жіночого кварталу" зробила собі подовжений боб-каре на коротку стрижку, який зараз в тренді.

До слова, публікація знаменитості зібрала вже майже 45 тисяч лайків і захоплені коментарі від шанувальників: "Мінус 10 по паспорту!", "Так несподівано і така легкість", "Вам дуже йде", "Шикарно !! Як мінімум 10 років кудись пропало", "Лена, супер! Вам дуже йде!", "Огооо, як кардинально", — відзначили фоловери.

Нагадаємо, що навесні багато світових знаменитостей також зважилися на оновлення свого іміджу. Голлівудська актриса Пенелопа Крус обстригла свої розкішні локони й зробила собі довгий боб з освітленим пасмами. Така зачіска зірки викликала справжній фурор, шанувальники відзначили, що актриса виглядає молодше. А також на зміни в зовнішності зважилася американська зірка Селена Гомес, яка з брюнетки перефарбувалася в платинову блондинку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський красень Кіану Рівз, який зараз працює над четвертою частиною науково-фантастичного фільму "Матриця", кардинально змінив образ. Актор зістриг свої чорне волосся і бороду, однак, це ніяк не зіпсувало його зовнішній вигляд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини