Головна Новини Зірки персона Ксенію Мішину знову помітили з Олександром Еллертом після їхнього розставання (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ксенію Мішину знову помітили з Олександром Еллертом після їхнього розставання (ФОТО)

Пару "застукали" на урочистому заході

30 серпня 2021, 10:05 comments2154
Поділіться публікацією:

Популярну українську акорку, екс-героїню проекту "Холостячка" Ксенію Мішину помітили на одному з урочистих заходів разом з її колишнім коханим, сценаристом і коміком Олександром Еллертом. При цьому, ще в липні артистка заявила про розрив стосунків, передає УНІАН.

Ксенію Мішину знову помітили з Олександром Еллертом після їхнього розставання (ФОТО)

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт - фото з відкритих джерел

Так, Мішина з Еллертом з'явилися на весіллі у зірки серіалу "Кріпосна" Дар'ї Легейди та Дмитра Сови. Відповідні знімки з'явилися в Instagram одного з гостей заходу.

На сторіз можна побачити, як акторка зловила букет нареченої. Після цього її обняв син Платон, а потім до неї підійшов Олександр Еллерт.

Ксенію Мішину знову помітили з Олександром Еллертом після їхнього розставання (ФОТО) - фото 2

Зазначимо, що вже не в перший раз пару помічають разом після їхнього розставання. Так, у вівторок, 24 серпня, українська актриса Ксенія Мішина вирушила разом зі своїм сином Платоном на Кіпр. Але шанувальники впевнені, що разом з ними на відпочинок відправився і її екс-коханий Олександр Еллерт. Українська "холостячка" записала в аеропорту кілька Instagram-storis, в яких розповіла, що у неї з'явилося три вихідних, тому вони з сином вирішили різко зірватися і полетіти на відпочинок до моря.  Ксенія опублікувала першу фотографію у гарній сукні, позуючи на балконі з шикарним виглядом. Шанувальники ж відразу почали цікавитися, де Олександр Еллерт і закликали екс-коханих перестати шифруватися.

Нагадаємо, що після закінчення романтичного проекту "Холостячка", стало відомо, що українській актрисі Ксенії Мішиній і коміку Олександру Еллерт вдалося зберегти свої стосунки і пара залишилася разом. Ксенія зізналася, що як тільки вимкнулися камери, з тих пір вони не розлучалися і жили разом дуже щасливо. Закохані розповіли, що їм складно було приховувати свої стосунки, хоч вони і намагалися, але уважні передплатники все помічали.

Однак в липні 2021 року Ксенія Мішина заявила про розставання з обранцем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини