Головна Новини Зірки персона MARUV у латексі підтвердила, що скоро стане мамою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

MARUV у латексі підтвердила, що скоро стане мамою (ФОТО)

Українська виконавиця MARUV підтвердила, що разом зі своїм чоловіком Олександром Корсуном скоро вперше стануть батьками

15 лютого 2022, 09:10
Поділіться публікацією:

31-річна скандальна українська артистка MARUV підтвердила радісну новину – вона вперше стане мамою. Про це співачка оголосила на своїй сторінці в Instagram на честь свого дня народження, заявивши, що це найкращий подарунок.

MARUV у латексі підтвердила, що скоро стане мамою (ФОТО)

співчка MARUV / Фото: maruvofficial

Знаменитість опублікувала кілька кадрів, на яких позує в чорній латексній сукні, яка обтягує її кругленький животик. Свій образ MARUV доповнила високими чорними чоботями, а також масивним намистом.

MARUV у латексі підтвердила, що скоро стане мамою (ФОТО) - фото 2

Співачка не стала розкривати шанувальникам, на якому зараз місяці вагітності й хто з Олександром Корсуном у них з'явитися: хлопчик чи дівчинка.

"Від щирого серця вітаю вас", "Це найкраща новина, вітаю Вас!", "Вітаю. Будьте щасливі", "Вітаю, найкраща мама", "Кайф! Люблю і вітаю!", "Яка чудова новина. Щастя і здоров'я вам усім", "Вітаю Анечка. Бажаю здоров'я тобі й малюкові та легких пологів", — пишуть у коментарях фоловери української зірки.

Нагадаємо, що українська співачка MARUV знялася для обкладинки російського Playboy в образі фехтувальниці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що епатажна українська артистка MARUV випустила власну колекцію латексних купальників, які більше нагадують її сценічні вбрання, ніж пляжний одяг. На створення авторських купальників артистку, за її словами, надихнув американський науково-фантастичний серіал "Зоряний шлях".

Читай також, що у "містичну" дату — 02.02.2022 року американська знаменитість Кайлі Дженнер стала мамою вдруге. Про цю радісну подію модель повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши чорно-білу фотографію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини