Головна Новини Зірки персона Паралізувало половину особи: Джастін Бібер шокував своїх шанувальників у новому відеозверненні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Паралізувало половину особи: Джастін Бібер шокував своїх шанувальників у новому відеозверненні (ВІДЕО)

Виконавцю довелося відмінити свої концерти

11 червня 2022, 13:43 comments1288
Поділіться публікацією:

Паралізувало половину особи: Джастін Бібер шокував своїх шанувальників у новому відеозверненні (ВІДЕО)

Джастін Бібер. Фото - з відкритих джерел

Канадський поп-R&B-співак, автор пісень, музикант та актор Джастін Бібер шокував своїх шанувальників новиною про те, що у нього паралізувало половину особи. Про це попзірка повідомив у відеозверненні на своїй офіційній сторінці в Instagram.

У артиста діагностували синдром Рамсея-Ханта. Його іноді називають оперізуючим герпесом, і він має варіабельні прояви, які можуть включати ураження нижніх рухових нейронів лицевого нерва, глухоту, запаморочення та біль.

Бібер зізнався, що в нього не моргає одне око, і він не може посміхатися.

"Як бачите, це око не моргає, я не можу посміхатися цією стороною обличчя. Ця ніздря не рухається. Виходить, на цьому боці мого обличчя повний параліч", — розповів про свій стан Бібер.

У зв'язку із цією ситуацією Джастіну Біберу довелося скасувати свої найближчі концерти. Він заявив, що найближчим часом займатиметься своїм здоров'ям. Також артист заявив, що повністю впевнений у тому, що впорається з недугою.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що російська оперна діва засудила війну, але продовжує любити батьківщину. Ганна Нетребко не приховує, що намагається всидіти на двох та навіть на трьох стільцях одночасно. Співачка заявила, що не є зрадницею батьківщини, але й не шкодить Україні.

Також портал новин "Коментарі" писав, що в Росії з'явилася інформація про нібито запланований концерт українського виконавця Макса Барських, який має відбутися в серпні цього року на території росії. Проте продюсер Макса Барських Алан Бадоєв запевняє, що це цинічним обманом публіки, яка повірить у цю історію та витратить гроші на квиток на концерт.

Сайт "Коментарі" поінформував також про те, що український співак Дідзьо відповів на закиди про участь у "мажорному весіллі" під час війни у Луцьку. Цю інформацію на своїй сторінці в Instagram артист назвав фейком і заявив, що на святі був присутній його двійник.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини