Головна Новини Зірки персона Перший у житті гонорар: скільки заплатили п'ятирічному синові Ірини Білик
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший у житті гонорар: скільки заплатили п'ятирічному синові Ірини Білик

Маленькому Табрізу заплатили за участь у професійній фотозйомці

22 липня 2021, 18:03 comments62990
Поділіться публікацією:

Діти Ірини Білик можуть похвалитися неймовірною працездатністю. Як мінімум молодший син співачки Табріз, якому виповнилося п'ять років. За інформацією "24 каналу", днями хлопчик зумів заробити свій перший у житті гонорар.

Перший у житті гонорар: скільки заплатили п'ятирічному синові Ірини Білик

Ірина Білик з сином Табрізом. Фото: Instagram

На відміну від свого старшого брата, 22-річного Гліба, Табріз обожнює фотографуватися і працювати на публіку. Ірина Білик не забороняє синові брати участь у фотосесіях, і ось його зусилля нарешті були винагороджені.

Як похвалився в Instagram батько Тебріза, російський фотограф і продюсер Аслан Ахмадов, хлопчику вдалося отримати тисячу гривень як оплату за участь у зйомці. Солідні гроші як для п'ятирічної дитини.

На фото, до речі, Тебріз задоволено посміхається, стискаючи грошову купюру в руці. Син Білик і Ахмадова відображений стоїть босоніж на прозорому стільці. Наряд хлопчика складається зі звичайних джинсових бридж і милої блакитної футболки.

Перший у житті гонорар: скільки заплатили п'ятирічному синові Ірини Білик - фото 2

До слова, збирати гроші Табріз не став. Після завершення зйомки він разом з батьком поїхав за покупками. Як розповів Ахмадов у соцмережах, дитина придбала на чесно зароблені гроші пастилу, робота-трансформера, а також іграшку з популярним персонажем зарубіжного мультфільму — Смурфіком.

Ймовірно, це перший, але далеко не останній гонорар юної фотомоделі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Ірина Білик вирішила розлучитися зі своїм третім чоловіком Асланом Ахмадовим. У чому причина такого рішення, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали про одкровення співачки щодо її сім'ї та особистого життя. Так, серед іншого, Білик зізналася, що має психічно нездорового брата. Деталі — в нашій публікації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини