Головна Новини Зірки персона Потап зізнався, скільки хоче дітей від Насті Каменських
commentss НОВИНИ Всі новини

Потап зізнався, скільки хоче дітей від Насті Каменських

Український продюсер і репер Потап, який вже виховує 13-річного сина Андрія, зізнався, чи хоче ще дітей

31 липня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:








40-річний український артист Потап, який недавно "забув" хто така Тіна Кароль, заговорив про дітей і розповів, що для нього сім'я — найважливіше в житті.

Потап зізнався, скільки хоче дітей від Насті Каменських

Потап / @instagram.com/realpotap/

Потап став гостем програми "29 запитань від Люкс ФМ", в якому розповів про свою роботу, відпочинок, творчість та особисте життя. Артист зізнався, що планує стати багатодітним батьком, тому хоче в загальному 5 дітей, але готовий поки почати з двох.

"Взагалі, ще хочу 4 дітей. Але почнемо з 2. Загалом я хочу 5 дітей "- зазначив Потап.

Також продюсер підкреслив, що нього сім'я — найважливіше в житті й заради неї він готовий пожертвувати своєю кар'єрою.

Відзначимо, що у 2000 році Потап одружився з Іриною Горовий, з якою вони разом створили продюсерський центр MOZGI Entertainment, кілька музичних проектів, отримали безліч премій і нагород. У пари народився син Андрій, якому вже 13 років. Але у 2014 році знаменитості офіційно розлучилися, проте, зуміли зберегти дружні стосунки.

А в травні 2019 року Потап пов'язав себе узами шлюбу з колегою по сцені Настею Каменських. Подружжя дуже щасливе й незабаром сподівається на поповнення в родині.

Нагадаємо, що кохана Потапа Настя Каменських вручила на день народження чоловікові незвичайний подарунок — картину-колаж з його портретом. Твір виготовлено з маленьких клаптиків журналів і роздруківок. Потап пообіцяв, що ця робота стане обкладинкою його майбутнього альбому, присвяченого сорокаріччя репера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що музичний продюсер Потап зізнався, знайшли його кохана Настя Каменських спільну мову з його сином Андрієм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Не я

31 січня 2022, 16:30

4 детей от Насти? Реально ? К 60 годам?


Новини