Головна Новини Зірки персона Позитив зізнався, чи ходить на побачення після розлучення
commentss НОВИНИ Всі новини

Позитив зізнався, чи ходить на побачення після розлучення

Олексій Завгородній, відоміший як Позитив, розповів, що у нього відбувається в особистому житті після розлучення

7 грудня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

32-річний екс-учасник гурту "Время и Стекло" Олексій Завгородній (Позитив) розповів, що у нього відбувається на особистому фронті після розлучення з дружиною Анною. Про це повідомляє "Новий канал".

Позитив зізнався, чи ходить на побачення після розлучення

Позитив зізнався, чи ходить на побачення (фото з відкритих джерел)

Український виконавець зізнався, що присвятив себе творчості та зараз зайнятий написанням сольного альбому. За його словами, побачення у нього відбуваються лише з музикою та студією, але якщо хтось запросить його добре провести час, то він із задоволенням погодиться.

Позитив зазначив, що не перебуває в активному пошуку і не почувається самотнім, а навпаки, йому цілком комфортно, бо зараз має час зайнятися виключно собою.

"У стосунках ділиш і час, і енергію 50 на 50. А тепер все трохи інакше", — підсумував Олексій Завгородній.

Нагадаємо, що чутки про розлучення українського виконавця Олексія Завгороднього із дружиною Анною Андрійчук з'явилися ще наприкінці 2020 року, але пара ніяк не коментувала цієї інформації. Лише у квітні поточного року Анна порушила мовчання та зізналася, що їхній 13-річний шлюб розпався та подякувала екс-коханому за колосальний досвід.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 30-річна російська телеведуча та відеоблогер Настя Івлєєва та її 27-річний чоловік Елджей офіційно підтвердили чутки про своє розставання, які ходили в мережі протягом кількох місяців.

Читайте також, що співачка SLAVIA та український артист Михайло Хома, більш відомий шанувальникам як Дзідзьо, вирішили розлучитися після 20 років стосунків. Дружина виконавця зізналася, що тривалий час перебувала в тіні, вона підтримувала кар'єру коханого і займалася домашнім затишком, але раптом зрозуміла, що втрачає себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини