Головна Новини Зірки персона Просто не впізнати: Ані Лорак кардинально змінила імідж (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Просто не впізнати: Ані Лорак кардинально змінила імідж (ФОТО)

Співачка задумалася про зміни в зовнішності і приміряла на себе образ блондинки

14 січня 2021, 20:39 comments2429
Поділіться публікацією:

Популярна українська виконавиця Ані Лорак в черговий раз здивувала своїх шанувальників. Так, на своїй сторінці в соціальних мережах знаменитість виклала фотографію, на якій її складно впізнати.

Просто не впізнати: Ані Лорак кардинально змінила імідж (ФОТО)

Ані Лорак. Фото: РБК

Артистка зізналася, що давно вже хотіла щось поміняти в своїй зовнішності і ось, нарешті вона на це зважилася. Фанати були шоковані таким кардинальним перетворенням співачки.

На знімку, який Кароліна опублікувала в Instagram-stories, можна побачити її з білими, практично сивими, неохайно укладеними локонами. Перука за лічені секунди перетворила Лорак в ефектну блондинку. Фото вона підписала питанням "Що скажете?", Звертаючись до своїх підписників.

Просто не впізнати: Ані Лорак кардинально змінила імідж (ФОТО) - фото 2

Сама знаменитість підкреслила, що дуже консервативна у виборі кольору волосся. Вона може зважитися на те, щоб трохи змінити тон — зробити його світліше або темніше. Але зважитися на те, щоб ось так кардинально поміняти образ, їй поки складно. Хоча, хто знає, може після такого експерименту вона незабаром все ж таки зважиться?

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак полетів з України з новою дівчиною. Колишній чоловік популярної української виконавиці Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу відправився відпочивати до Туреччини зі своєю новою другою половинкою. Відомо, що нову дівчину бізнесмена звуть Лілія.

Нова кохана охоче ділиться фотографіями на своїй сторінці в соціальних мережах. Так, вона опублікувала знімок з аеропорту "Бориспіль". Наступне фото Лілія виклала по прибуттю — на фоні барвистої Каппадокії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Ані Лорак отримала російську нагороду. Українська співачка Ані Лорак в Instagram опублікувала нове фото з церемонії нагородження в Росії. Про саму подію Лорак розповіла особисто.
"Спеціальна номінація "Діва" від Fashion TV. Мені приємно, що я можу надихати прекрасних дівчат відкривати в собі нові грані краси, жіночності та внутрішньої сили. Діва живе всередині кожної з нас", — підписала публікацію Лорак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Котя

15 січня 2021, 07:45

Крыса старая. Жепа обвисла, сисек нет, МУЖ БРОСИЛ.... ДУРА И АНТЕНЩИЦА...

рядом прошел

14 січня 2021, 21:16

она давно не украинская певица и далеко не "знаменитость"

макс

14 січня 2021, 20:54

кукла надувная


Новини