Головна Новини Зірки персона Що відомо про чергову заборону Кіркорову на в’їзд до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відомо про чергову заборону Кіркорову на в’їзд до України

Раніше російського співака за поданням СБУ внесли до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці, але потім звідти викреслили

3 серпня 2021, 19:51
Поділіться публікацією:

Російському співаку  Філіпу Кіркорову Служба безпеки України таки заборонила в’їзд до України. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook  блогер Олег Стефаник.

Що відомо про чергову заборону Кіркорову на в’їзд до України

Філіпп Кіркоров (фото з відкритих джерел)

Саме він  ще 29 червня написав звернення до СБУ з  вимогою додати співака до чорного списку.

"Що, друзі, моя перша перемога над маленькою Росією. Служба безпеки України заборонила на 3 роки в’їзд до України Філіпа Кіркорова", — повідомив Стефаник, додавши фото відповіді СБУ на його звернення.

 Олег Стефаник задоволений, що популярний російський співак тепер три роки не з’явиться в Україні.

"Через концерти Філіпа Кіркорова у викраденому Росією Криму, і через те, що Філіп Кіркоров сказав у 2017 році, що Крим – російський", — саме так підсумував свій вчинок блогер.

Що відомо про чергову заборону Кіркорову на в’їзд до України  - фото 2

Історія з Кіркоровим та СБУ: що відомо?

"Коментарі" повідомляли, що 24 червня стало відомо, про те, що російського співака Філіпа Кіркорова внесли до списку осіб, які загрожують національній безпеці України.  Відповідне рішення ґрунтується на листі від Служби безпеки України. Зазначений лист в Мінкульті отримали 11 червня. Наказ про внесення Кіркорова до переліку видали 22 червня.
27 червня повідомили, що Кіркоров більше не загрожує нацбезпеці України.Популярний російський співак Філіп Кіркоров, якого напередодні визнали особою, що представляє загрозу національній безпеці країни, був виключений із "чорного списку".
 Пізніше стало відомо, що російський співак Філіп Кіркоров може приїхати в Україну. Стало відомо, що його прибрали із переліку осіб, які загрожують національній безпеці держава. В СБУ повідомили, що таке рішення було прийняте через відповідні судові прецеденти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини