Головна Новини Зірки персона Як і скільки Тіна Кароль заробляє на карантині: названа сума
commentss НОВИНИ Всі новини

Як і скільки Тіна Кароль заробляє на карантині: названа сума

Артистка непогано заробляє, і ніякий локдаун їй не страшний

11 січня 2021, 19:25 comments1706
Поділіться публікацією:








Популярна українська виконавиця Тіна Кароль навіть в непростий економічний час в Україні почуває себе впевнено, тому що вміє непогано заробляти. Про це пише РБК.

Як і скільки Тіна Кароль заробляє на карантині: названа сума

Тіна Кароль. Фото: rbc.ua

І поки інші знаменитості протестують проти обмежувальних заходів, Кароль знає, як скрізь досягти успіху і не переживати з приводу скасування концертів. Півроку тому зірка купила два гектари землі в Карпатах, повідомляється в програмі-розслідуванні "Викриття" на телеканалі KYIV. LIVE. Обійшлася така покупка Тіні в 100 тисяч доларів.

А недавно журналісти дізналися точну суму гонорару, яку отримує Кароль за один виступ — від 20 до 25 тисяч доларів. Минулий рік був не найбільш насиченим для українських зірок, адже у них було не більше одного концерту в місяць. Але Тіна Кароль в цій ситуації точно не сумує.

Артистка навчилася заробляти собі на життя не тільки одним співом. Так, вона є обличчям масштабної кампанії, музою і амбасадором відомого бренду ювелірних прикрас. Крім того, вона встигла випустити власну лінію ювелірних прикрас. За словами співачки, натхненням для неї стали квіти в домашньому саду.

Близько трьох років тому Кароль випустила свою фірмову червону помаду. Але вона вирішила на цьому не зупинятися і презентувала в 2020 році власний парфум.

А недавно знаменитість відкрила інтернет-магазин аксесуарів і взуття. Також там можна знайти і інші товари: воскові свічки, захисні маски для обличчя і шовкові хустки.


Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Тіна Кароль ефектно "поласувала" туфлею. Українська артистка Тіна Кароль запустила разом з українським брендом свою першу колекцію взуття. Цю новину співачка повідомила в Instagram сьогодні, 8 грудня, опублікувавши ефектний відеоролик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини