Головна Новини Зірки шоу бізнес Зіркові втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Зіркові втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році

Видатні особи, чиї життя забрав 2021 рік

30 грудня 2021, 12:24
Поділіться публікацією:

2021 запам'ятається не лише болісною боротьбою з коронавірусною пандемією, а й гіркими втратами знаменитих артистів та особистостей, які здобули світову популярність. З ким попрощався світ у році, що спливає,  читайте у матеріалі порталу "Коментарі".

Зіркові втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році

Григорій Чапкіс - фото з відкритих джерел

                                                                                                   Сергій Єрмаков

20 січня на 49-му році життя зупинилося серце відомого українського дизайнера Сергія Єрмакова. Практично незрячий він створював вбрання для представниць вітчизняного шоу-бізнесу – Надії Мейхер, Маші Єфросініної, Камалії, Даші Астаф'євої та інших. Точна причина смерті кутюр'є не називалася, але відомо, що тривалий час він страждав на цукровий діабет, а останнім часом пересувався на інвалідному візку.

Зіркові втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році - фото 2

Андрій М'ягков

18 лютого пішов із життя знаменитий радянський та російський актор Андрій М'ягков. Його життя обірвалося у віці 82 років через серцеву недостатність. Артист був улюбленцем мільйонів телеглядачів різних поколінь. Найбільшу популярність актор отримав як виконавець ролей Жені Лукашина в "Іронії долі, або З легким Пором", а також Анатолія Новосельцева в "Службовому романі". Зазначимо, що М'яков неодноразово виступав проти дій російської влади щодо України.

Зіркові втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році - фото 3

Філіп, герцог Едінбугрський

9 квітня у 99 років помер чоловік британської королеви Єлизавети II принц Філіп. Відомо, що незадовго до смерті герцога госпіталізували через погіршення самопочуття. Пізніше стало відомо, що він проходив лікування від інфекції, а також мав проблеми із серцем. Похилий вік Філіпа та його здоров'я останніми роками стали предметом пильної уваги ЗМІ. У грудні 2019 року його відправили до лікарні як запобіжний засіб. Раніше він неодноразово потрапляв до лікарні з різних причин, у тому числі для заміни кульшового суглоба та лікування інфекцій сечового міхура.

Зіркові втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році - фото 4

Григорій Чапкіс

13 червня на 92 році обірвалося життя видатного хореографа, народного артиста України Григорія Чапкіса. Відомо, що незадовго до смерті стан здоров'я артиста було підірвано після перенесених пневмоній. Легендарний балетмейстер, незважаючи на вік, не залишав справу свого життя і активно блищав на сцені.

Зіркові втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році - фото 5

Олександр Ройтбурд

8 серпня Україна попрощалася із відомим художником Олександром Ройтбурдом. Причиною смерті митця стало онкологічне захворювання. Він помер на 59-му році життя. Останні роки він був керівником Одеського художнього музею. Смерть Ройтбурдда стала шокуючою втратою українського сучасного мистецтва. Його неодноразово називали одним із найвидатніших художників нашої країни, що має унікальну манеру письма.

Зіркові втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році - фото 6

Жан-Поль Бельмондо

6 вересня не стало видатного французького актора Жан-Поля Бельмондо, якого французький президент Емманюель Макрон назвав "національним героєм". У 82 роки він оголосив про завершення акторської кар'єри, а у 88 років його життя обірвалося. За десятиліття діяльності Бельмондо був удостоєний безлічі міжнародних кінопремій, а також був володарем премії "Золотий лев" за заслуги перед світовим кінематографом.
Зіркові втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році - фото 7
Олександр Градський
28 листопада суспільство вразила звістку про смерть знаменитого співака і композитора, одного із засновників російського року Олександра Градського. Артист помер у 72 роки внаслідок перенесеного інсульту. Незадовго до смерті виконавець одружився з українкою, акторкою Мариною Коташенко, яка молодша на 35 років.
Зіркові втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році - фото 8
Раніше "Коментарі" повідомляли про найскандальніші розлучення знаменитостей у 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Людмила

30 грудня 2021, 12:51

Новий рік іще не розпочався, а в статті фото та підписи так напутали, ніби з похмілля.


Новини