Головна Новини Зірки персона Еллерт розповів, у яких він стосунках із Мішиною (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Еллерт розповів, у яких він стосунках із Мішиною (ВІДЕО)

Чоловік продовжує дарувати акторці квіти

10 вересня 2021, 14:37
Поділіться публікацією:








Український сценарист, комік, переможець першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Олександр Еллерт висловився про стосунки з акторкою Ксенією Мішиною після їх розставання. В інтерв'ю "Люкс ФМ" чоловік заявив, що підписаний на свою екскохану в соціальних мережах і ставить лайки під її світлинами. Крім того, він продовжує дарувати Мішиній квіти, передає УНІАН.

Еллерт розповів, у яких він стосунках із Мішиною (ВІДЕО)

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт - фото з відкритих джерел

"Я скуповую квіти у всіх квіткових магазинах. Вона, сподіваюся, їх не перепродає. Ось у таких ми стосунках", — сказав Олександр Еллерт.

На запитання ведучого, чи комунікує переможець "Холостячки" хоч якось із головною героїнею шоу зараз, він відповів:

"Так, лайкаю її фотки, підписаний на неї".

Нагадаємо, що після закінчення романтичного прокту "Холостячка", стало відомо, що українській акторці Ксенії Мішиній та коміку Олександру Еллерту вдалося зберегти свої відносини й пара залишилася разом. Ксенія зізналася, що як тільки вимкнулися камери, з того часу вони не розлучалися і жили разом дуже щасливо.

Однак в липні 2021 року Ксенія Мішина заявила про розставання зі своїм обранцем. Після цього Олександр Еллерт висловився про розрив відносин зі своєю коханою.

Однак шанувальники неодноразово бачили закоханих разом після розставання. Так, вкінці серпня фани "засікли" пару в аеропорту. Своєю чергою сама Мішина запевняла, що вона летіла на відпочинок на Кіпр зі своїм сином Платоном.

А ще пізніше Мішину з Еллертом помітили на одному з урочистих заходів. На весіллі актриса зловила букет нареченої, після чого її обняв син Платон, а потім до неї підійшов і екскоханий.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини