Головна Новини Зірки персона Помер виконавець знаменитих радянських хітів Володимир Єфименко
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер виконавець знаменитих радянських хітів Володимир Єфименко

Виконавець пісень "Обручка", "Прощавай", "Де ж ти була" помер у віці 67 років

29 грудня 2020, 10:02 comments1684
Поділіться публікацією:

У 2020 році світ попрощався з багатьма знаменитими акторами, музикантами і діячами мистецтва. 28 грудня суспільство вразила новина про смерть відомого радянського співака, виконавця безлічі хітів, Володимира Єфименка. Серце музиканта зупинилося на 68-му році життя. 

Помер виконавець знаменитих радянських хітів Володимир Єфименко

Володимир Єфименко - фото з відкритих джерел

З 1977-го року Єфименко виступав у золотому складі вокально-інструментального ансамблю "Лийся, пісня", а його знамениті пісні "Обручка", "Прощавай", "Де ж ти була", "Ось побачиш" знає напам'ять практично все СНД. Після того, як він покинув ансамбль, почав гастролювати багатьма країнами, виконуючи найпопулярніші композиції.

Новина про смерть музиканта, причина якої поки що невідома, потрясла не тільки шанувальників, а й рідних і близьких співака:

"Його передчасний відхід з життя заподіяв біль всім нам. Ми глибоко сумуємо", — сказано в повідомленні представників музичного колективу.

"Ідуть наші улюблені старички, а з ними і прекрасна епоха", "Світла пам'ять! Золотий голос був "," Як шкода, що йде епоха, люди з талантом від бога. Вічна пам'ять "," Не можу повірити! Дуже сумна звістка! Царство небесне Володимиру! " — писали в соціальних мережах фанати.

Раніше стало відомо, що у віці 39 років не стало творця китайської ігрової студії Yoozoo Games і відомої всьому світу саги "Гра престолів" Лінь Ци. Повідомляється, що причиною смерті стало отруєння. У його крові були знайдені сліди отруйної речовини.

Також "Коментарі" повідомляли про смерть одного з найвідоміших мультиплікаторів сучасного світу Так Такера. Митця не стало у віці 59 років.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини